Vacature Logistiek Medewerker

Vacature Logistiek Medewerker

Bakkertje Deeg, dé nostalgische ambachtelijke bakkerij in het eeuwenoude Brabantse vestingstadje Heusden zoekt een fulltime Logistiek Medewerker.

Wat ga je doen?
Als logistiek medewerker verzamel je als orderpicker, met behulp van een handpallettruck,  de bestellingen voor klanten, verpakt en bestickert deze op de juiste manier om de broodbestellingen vervolgens met een bakwagen met een laadklep te bezorgen bij horeca afnemers. Je beheert de vriezer voorraad (Fifo) en communiceert met de productie wanneer de voorraad onder het minimum komt zodat zij tijdig de productieplanning hierop aan kunnen passen. Je werkt in teamverband en stuurt enkele medewerkers aan.

Waar ga je werken?
Bakkertje Deeg wordt gerund door een échte bakkersfamilie die al generaties lang het ambacht uitdraagt. De nostalgische bakkerij is een begrip in Heusden Vesting en omstreken. Kwalitatief goed producten maken is het belangrijkste speerpunt.

Wat mag je verwachten?
Je komt te werken in een jong en enthousiast team en krijgt in deze afwisselende baan veel vrijheid en verantwoordelijkheid. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, zonder nachturen met een salaris conform de bakkers cao.

Wat verwachten wij van jou?
Bakkertje Deeg zoekt een logistiek medewerker die:

·         fulltime beschikbaar is voor 38 uur per week.
·         per direct of op korte termijn beschikbaar.
·         zelfstandig kan functioneren maar ook in teamverband kan werken.
·         van aanpakken weet.
·         verantwoording kan nemen en dragen.
·         goede beheersing van de Nederlandse taal.

Sta jij open voor deze veranwoordelijke baan en weet jij van aanpakken? Spreekt de vacature je aan en ben je op korte termijn beschikbaar? Reageer dan snel en mail je cv naar info@bakkertjedeeg.com of neem contact op met Lucas Vermeulen op 06-22 23 33 10.