« Finalist voor de lekkerste aardbeienslof van Nederland!

Gepubliceerd op 09-07-2024

🍓 Hoera! Wij zijn finalist voor de lekkerste aardbeienslof van Nederland! De finale vindt plaats op 16 september en we zijn super trots!

Bakkertje Deeg heeft opnieuw bewezen tot de top van de Nederlandse bakkerijen te behoren. Na eerder dit jaar al in de finale te hebben gestaan voor het lekkerste worstenbroodje van Nederland, staat Bakkertje Deeg nu in de finale voor de lekkerste aardbeienslof. Van de maar liefst negentig deelnemers, het dubbele aantal van vorig jaar, staan wij weer in de top 15! Dit is een prachtige erkenning voor het vakmanschap en de passie waarmee wij dagelijks onze producten bereiden.

Giel Vermeulen, zoon van bakker en Bakkertje Deeg eigenaar Lucas Vermeulen, staat in de finale. Giel heeft het bakkersvak met de paplepel ingegoten gekregen en weet als geen ander hoe je een perfecte aardbeienslof maakt. Zijn toewijding en liefde voor het vak zijn zichtbaar in elke creatie die uit onze bakkerij komt.

Kom en proef zelf waarom wij finalist zijn geworden! Onze heerlijke 1-persoons aardbeiengebakjes zijn nu te proeven in lunchroom Den Contente Mensch. Je kunt ze daar bestellen aan de bar van Oma’s Keuken en genieten van dezelfde fantastische smaak. Wil je thuis genieten van onze lekkernijen? Bestel dan telefonisch of kom langs in de bakkerij en bestel onze grotere aardbeienslof.

Wij hebben jouw steun nodig! Duimen jullie met ons mee dat Bakkertje Deeg de titel krijgt voor de lekkerste aardbeienslof van Nederland? De finale vindt plaats op 16 september en wij kunnen niet wachten om onze creatie opnieuw te presenteren aan de jury.

Heb je ze al geproefd? Laat ons weten hoe je het vond! Jouw mening is voor ons ontzettend belangrijk en we zijn benieuwd naar jouw ervaring. Volg ons op social media, zodat we je op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen van de race voor de lekkerste aardbeienslof.

#Patiserie #Banket #Aardbeien

Finalist-foto-aardbeien-1720536144.jpg