Een kleine greep uit ons assortiment Banket

Huisgemaakt banket, heerlijk voor thuis of bij een lekker kopje koffie in 'Den Contente Mensch'

Heusdense koek
Deze koek is al een feestje op zich! Een eigen innovatieve koekontwerp met een rijke vulling van chocoladedruppels, rozijnen, gemixte gebrande noten en gekonfijte sinaasappelschillen. De koek is afgewerkt met noten en kandijsuiker. Wilt u het geven als cadeautje? Dan kunt u er een koekboekje bij nemen en laten verpakken in een mooie koekenblik.

Heusdenaartje
Proef dit verrukkelijk gebakje bestaande uit schuim en hazelnootcrème. Een échte favoriet in ons mooie stadje!

Roombotercake
Geheim recept van onze bakker! Onze roombotercake wordt gebakken met echte romige boter! Houdt u van kaneel? Proef dan onze roomboter kaneel cake.

Gevulde koek
U kent ze vast wel, die heerlijke gevulde koeken. Onze luxe koek heeft een vulling van de beste spijs en heerlijk krokant aan de buitenkant.

Brabantse eierkoek
De échte Brabantse eierkoek! Door ons eigen recept, is deze eierkoek heerlijk luchtig. Heerlijk voor ieder moment van de dag.  Tip: heerlijk met een laagje roomboter! 

Kaneel eierkoek
Houdt u van lekker zoet en bent u gek op kaneel? Proef dan onze kaneel eierkoeken. Heerlijk luchtig met een fijne zoete twist.

Speculaasje
Het authentieke koekje volgens traditioneel recept. Wie houdt daar nou niet van! En we hebben nu tijdelijk zelfs de mini variant. Zo kunt u er verantwoord meer van eten!

Slagroom cake gebakje
Het slagroom cake gebakje is gevuld met jam en is vaak in meerdere varianten verkrijgbaar. Bijvoorbeeld met een laagje marsepein of een vegan variant!

Oma's appeltaartje
Altijd tijd voor taart! Dit eenpersoonstaartje van deeg is gevuld met zoete stukjes appel en daarmee een feestje voor iedere dag!

Appelflap
Proef de heerlijke appelflap van Bakkertje Deeg. Gevuld met stukjes appel en gedecoreerd met knapperige zoete suikerkristallen. 

Loopt het water u al in de mond door ons heerlijke banket assortiment? Vraag onze gastvrouw of gastheer voor het volledige assortiment!