« Sinterklaasgeschenken van Bakkertje Deeg»

Gepubliceerd op 12-09-2023

Trakteer uw familie, vrienden, personeel en klanten op een traktatie van Bakkertje Deeg deze feestdagen!

De feestdagen zijn in aantocht, en bij Bakkertje Deeg zijn we er helemaal klaar voor om uw speciale momenten nog specialer te maken. Of u nu van plan bent om uw familie, vrienden, personeel of klanten te verwennen, wij hebben alles wat u nodig heeft om deze decembermaand onvergetelijk te maken.

December is veel meer dan alleen Sinterklaas en Kerst; het is een tijd van warmte, genegenheid en dankbaarheid. Het is het perfecte moment om uw waardering te tonen aan de mensen die het dichtst bij u staan, of dat nu uw dierbare familie en vrienden zijn of de hardwerkende leden van uw team en gewaardeerde klanten.

Bakkertje Deeg staat bekend om zijn ambachtelijke bakkerskunst en we hebben dit jaar opnieuw een onweerstaanbaar assortiment van feestelijke lekkernijen voor u samengesteld. Denk aan onze heerlijke roomboter amandelstaven, waarvan de geur en smaak u meteen in feeststemming brengen. Of probeer ons gevulde speculaas, een traditionele favoriet met een vleugje nostalgie. Onze roomboter amandelletters en verrukkelijke chocoladeletters zijn niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen, maar ook een feest voor het oog.

Voor degenen die zich verheugen op de Kerstdagen, hebben we een uitgebreid assortiment smaakvolle stollen. Deze sappige, met rozijnen en amandelspijs gevulde lekkernijen zijn een belangrijk onderdeel van elke feestelijke tafel. Bij Bakkertje Deeg nemen we traditie en vakmanschap serieus, en onze stollen zijn geen uitzondering.

En alsof dat nog niet genoeg is, zorgen we ervoor dat al onze lekkernijen feestelijk worden verpakt, klaar om cadeau te geven of om op uw eigen feestelijke tafel te schitteren. We begrijpen dat de presentatie net zo belangrijk is als de smaak, en we besteden daar de grootste zorg aan.

Als u vragen heeft of speciale verzoeken wilt bespreken, staan onze medewerkers klaar om u te helpen. U kunt ons bezoeken in onze gezellige winkel, ons bellen of een e-mail sturen. We zijn er om ervoor te zorgen dat uw feestdagen vlekkeloos verlopen en dat u kunt genieten van de heerlijke smaken die deze tijd van het jaar te bieden heeft.

Namens het hele team van Bakkertje Deeg willen we u alvast een warme en smakelijke feesttijd toewensen. We kijken ernaar uit om samen met u deze bijzondere periode te vieren en uw feestelijke momenten nog specialer te maken met onze heerlijke lekkernijen. Bedankt voor uw steun en vertrouwen in ons, en laten we samen toasten op een schitterend feestseizoen!

#BakkertjeDeeg #Feestdagen #Sinterklaas #Kerst #CadeauTip #CadeausVoorPersoneel
 
 

Sinterklaasflyer-1694506166.png