« Bakkertje Deeg bezorgt thuis »

Gepubliceerd op 16-03-2020

Bakkertje Deeg bezorgt thuis!

Beste klanten, gisteren zagen we allemaal in de persconferentie dat horeca, scholen en sportclubs per direct op slot gaan. Als kleine ondernemer bevinden we ons in een moeilijke situatie en hebben u nu harder nodig dan ooit! Wij bakken onze broden met enorm veel zorg en liefde en hopen dit in deze situatie te blijven doen voor u! Zorgt u ook een beetje voor ons door onze broden te blijven kopen?

Morgen staan wij namelijk weer voor u klaar met ruim voldoende dagvers brood! Reserveren kan online, maar wij staan ook klaar om telefonisch bestellingen aan te nemen! Bel ons op 0416-661460 en dan leggen wij het brood voor u apart. Ook kunt u onze vers belegde broodjes uit de lunchroom bestellen, zodat u thuis kunt blijven genieten van onze lunchgerechten.

Graag willen wij hierbij benadrukken dat onze medewerkers gezond zijn en dat niemand verkouden is of andere symptomen heeft. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Om ons aan de richtlijnen te kunnen houden van het RIVM willen wij u vragen om zoveel mogelijk te pinnen en bij een verkoudheid thuis te blijven.

Mocht u wegens de omstandigheden niet het huis uit kunnen, dan bezorgen wij uw bestelling na 17:00 uur in Heusden, Oud-Heusden, Herpt, Heesbeen, Hedikhuizen, Doeveren en Elshout. Bel ons als u hier interesse in heeft of meer informatie wilt.

Dank voor alle klanten! We waarderen het enorm!

Zorg goed voor elkaar!

IMG-2884-1584604890.jpg